Stoort u zich aan lichaamsvet dat u met sporten of diëten niet weg krijgt?

Dan biedt cryolipolyse, ook wel vet bevriezing genoemd, de oplossing!

Tijdens deze behandeling wordt het lichaamsvet bevroren op een niet al te hoge temperatuur (zodat het later niet terug komt) en op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor ongewenst vet op de buik, benen, heupen, billen, rug en armen

Na slechts 1 behandeling (2 plaatsingen) kan cryolipolyse al zorgen voor een vetreductie.

De behandeling

Na het intakegesprek en invullen van het cryolipolyse formulier plaatsen we speciale geldoekjes op de huid om deze te beschermen tegen de kou van de behandelkoppen. Daarna zuigen de behandelkoppen vacuüm. Dit voelt alsof er even in de huid wordt geknepen. U kunt enkele minuten wat steken, tintelingen of lichte krampen ervaren. Daarna is de behandeling door de verdovende werking goed te verdragen en kunt u rustig ontspannen.

1. Vermijd alcoholische dranken één dag voor de behandeling.

2. Vermijd ontstekingsremmende medicatie zoals Ibuprofen, Naproxen, Diclofenac, Advil en Aleve twee dagen voor de behandeling.

3. Vermijd knoflook tabletten, Vitamine E, Ginseng en Ginkgo Biloba supplementen twee dagen voor de behandeling.

4. Voorafgaand aan de behandeling plassen wordt aanbevolen.

5. Draag comfortabele, loszittende kleding op de dag van de behandeling. Na de behandeling kan er zwelling optreden in het behandelgebied en dan kan te strakke kleding voor ongemak zorgen

6. De behandeling kan een stuk gevoeliger zijn tijdens de menstruatie.

7. U kunt een boek, muziek of tablet meenemen Om te kunnen ontspannen .

De huid van de behandelde lichaamszone is direct na de behandeling rood en voelt heel koud aan. In sommige gevallen kunnen ook wat gesprongen bloedvaatjes zichtbaar zijn. Bij de meeste mensen trekken de huidreacties binnen een paar uur weg. Normale bijverschijnselen kunnen wat blauwe plekken, jeuk, lichte zwelling en verkleuring van de huid zijn en die verdwijnen binnen één á twee weken na de cryolipolyse-behandeling, Omdat er geen herstelperiode is kunt u uw dagelijkse bezigheden direct na de behandeling hervatten.

Resultaten

Drie tot zes weken na een Cryolipolyse-behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend.

De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

Cryolipolyse geeft helaas te weinig resultaat voor mensen met een BMI van boven de 30.

1. Vermijd alcoholische dranken drie dagen na de behandeling.

2. Vermijd ontstekingsremmende medicatie zoals Ibuprofen, Naproxen, Diclofenac, Advil en Aleve tot 24 uur na de behandeling.

3. Beweeg de dagen na de behandeling ten minste 30 minuten per dag.

4. Drink de dagen na de behandeling ten minste twee liter water per dag.

Dit stimuleert de natuurlijke afbraak van de vetcellen nog meer. De vetcellen die behandeld zijn worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Deze cellen verdwijnen en worden niet meer opnieuw aangemaakt. 

Het is mogelijk om weer aan te komen, echter is de behandelde zone geen voorkeurslocatie meer voor vetopslag. Uiteraard is het advies om altijd veel te blijven bewegen en een gezonde leefstijl na te streven. 

Met dit moderne Cryolipolyseapparaat is resultaat van de behandeling al binnen 3 -6 weken zichtbaar.

Optimaal resultaat wordt bereikt na drie tot vier maanden. Echter, acht weken na de behandeling mag een zone een tweede keer behandeld worden. Afzonderlijke zones mogen kort, al dan niet binnen dezelfde behandeling, na elkaar behandeld worden. Het is niet belastend voor het lichaam om behandelingen in de toekomst te herhalen.

U bepaalt zelf hoeveel behandelingen u wilt ondergaan en met welk effect u tevreden bent. Vaak zijn twee tot drie cryolipolyse-behandelingen per zone gewenst.

Cryolipolyse kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet. Zo komt u eindelijk af van hardnekkige lovehandles of buikje en kunt u uw taille en bovenbenen laten slinken.